Kathleen Burggraeve: de logopediste bij wie uw kind zich thuis voelt

Taal en articulatie

Hapert uw kind af en toe bij bepaalde letters of woorden? Rolt de r niet zo vlotjes of blijft de s vaak wat ‘nasissen’? Logopediste Kathleen Burggraeve helpt uw zoon of dochter er graag mee. Zij is gespecialiseerd in taal- en articulatiestoornissen bij kinderen. Naast haar werk in het buitengewoon onderwijs heeft zij een praktijk in Onkerzele waar zij uw kroost ontvangt. Ieder kind dat bij haar langskomt, krijgt een aangepaste behandeling, naargelang zijn noden.

 

Dyslexie

Schrijft uw dochter steevast ‘krap’ in plaats van ‘park’? Of vecht uw zoontje met de woordplaatsing in zijn zinnen? Dan valt dyslexie niet uit te sluiten. Kathleen gaat na wat de grootste obstakels zijn voor uw kind. En zoekt dan samen uit welke technieken helpen om die te vermijden. Met bepaalde trucjes of ezelsbruggetjes is het voor uw kind plots al veel makkelijker om de les te volgen. En ziet u een trotse dochter of zoon vol zelfvertrouwen door de schoolpoort stappen!

 

Warm onthaal

Bij Kathleen is ieder schoolgaand kind welkom: ze krijgt zowel peuters als adolescenten over de vloer. Door haar ervaringen in het buitengewoon onderwijs weet zij ook hoe om te gaan met kinderen die naast hun taalproblemen andere specifieke behoeftes hebben. U zet uw spruit dus met een gerust hart af bij Kathleen.

 

Voor logopedie, aangepast aan de noden van uw kind: contacteer nu Kathleen Burggraeve.

 

 

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review

 Bereken route